07
kesäkuu
2017

Arvonta suoritettu, onnittelut voittajille

Asukasyhdistys tiedottaa

Jäsenmaksun suorittaneiden talouksien kesken arvottiin kolme tapahtumaranneketta tämän kesän Työväen Musiikkitapahtumaan 27.-30.7.2017.

Onni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:

- Jussi Niemi
- Mervi Kanto
- Merja Huotarinen

Rannekkeet toimitetaan voittajille ennen tapahtumaa.

Lisätietoja musiikkitapahtumasta löydät täältä:

http://www.valmu.com/

Ei kommentteja

07
kesäkuu
2017

Tervetuloa tulevaisuustyöpajaan!

Muut uutiset

tulevaisuustyopaja kutsukuva

Nyt kaikki kiinnostuneet ilmoittautumaan mukaan

Valkeakosken kaupunki käynnistää kesäkuussa 2017 strategisen kehityskuvatyön laatimisen. Työ liittyy laajempaan strategiatyöhön. Kehityskuvatyön tarkoituksena on ohjata maankäytön, kaavoituksen, maapolitiikan ja strategisten päätösten suuntaamista. Kehityskuvalla hahmotetaan kaupungin vahvuuksia ja imagoa.

Kutsumme teiltä edustajaa tai edustajia osallistumaan kanssamme Valkeakosken tulevaisuuden visiointiin,


Valkeakoski-opiston auditorioon

keskiviikkona 14.6.2017

klo 17-19.

 

Valkeakosken strategisen kehityskuvatyön käynnistävässä tulevaisuustyöpajassa kohdataan ihmisiä ja kerätään näkemyksiä siitä miltä Valkeakoskella näyttää vuonna 2040. Paikalle toivotaan monipuolista yksityishenkilöiden ja yhteisöjen osallistumista. Tervetulleita ovat kaupungin asukkaat, yrittäjät, maanomistajat ja muut henkilöt jotka ovat Valkeakosken kanssa tavalla tai toisella kosketuksissa.

Pyydämme osallistujia ilmoittamaan halukkuudestaan 12.6. mennessä virvokkeiden ja työpajatyöskentelyn järjestämiseksi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 3356046). Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille halukkaille.

Tervetuloa!

Aiheesta myös Valkeakosken kaupungin kotisivuilla:

http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus/strateginen+kehityskuva/

Ei kommentteja

22
toukokuu
2017

Tervetuloa kevään 2017 vuosikokoukseen

Asukasyhdistys tiedottaa

Hei Lintulan asukas

Tervetuloa Lintulan Asukasyhdistyksen vuosikokoukseen, kokous järjestetään Lintulan leikkipuistossa sunnuntaina 4.6.2017 kello 18.00.

Kokouksessa keskustellaan mm. suunnitelluista hankinnoista, kuten: vaja-rakennus leikkipuiston alueelle, lelulaatikko leikkipuistoon jne.

Lisäksi suoritetaan jäsenmaksun suorittaneiden talouksien kesken arvonta. Jossa arvotaan kolme tapahtumaranneketta tämän kesän Työväen Musiikkitapahtumaan 27.-30.7.2017! Varmista, että jäsenmaksusi suoritus näkyy yhdistyksen tilillä perjantaina 2.6.2017 mennessä.

Asukasyhdistys ylläpitää Lintulan asukkaat -internetsivua ja myös facebook-ryhmää, joiden kautta yhteisistä asioista tiedotetaan. Internetsivun osoite on http://www.lintulanasukasyhdistys.fi, josta löytyy linkit edellä mainittuun facebook-ryhmään.

Asukasyhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään lakisääteiset asiat sekä muut asiat, joita käsiteltäväksi halutaan tai on esitetty. Kokouksen asialista on luettavissa alla olevasta linkistä. Mikäli mieleesi tulee jokin asia, ota yhteyttä asukasyhdistyksen hallitukseen niin käsitellään aihe kokouksessa.

Maksamalla jäsenmaksusi ennen kokousta olet tervetullut vaikuttamaan yhteisiin asioihin.

- Vuosikokous 2017

- Lintulan Asukasyhdistys Ry - vuosikokousasialista 2017

 
Terveisin Lintulan asukasyhdistyksen hallitus:

Jukka Lahti, puheenjohtaja
Hannu Heikkinen, varapuheenjohtaja
Jussi Niemi, sihteeri
Laura Lahti, rahastonhoitaja
Panu Fallström, jäsen
Johanna Rautalahti, jäsen
Matti Karvonen, jäsen
Marjaana Touru, jäsen

Ei kommentteja

[12 3 4 5  >>